Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Shane McMahon
Magasság: 188 cm
Súlya: 110 kg
Származási hely: Greenwich, Connecticut
Speciális mozdulata: Coast-To-Coast, Leap of Faith
Főbb eredményei: European Champion, Hardcore Champion

Shane Brandon McMahon 1970. január 15-én született. Ő a fia a WWE tulajdonosának, Vince McMahonnak. Van egy testvére Stephanie, aki Triple H felesége. Shane-nek már a dédnagyapja is pankrációval foglalkozott, így ő már a negyedik generációt képviseli. Feleségével, Marissa Mazzola-val két fiú gyermekük van.
A főiskolán marketinget tanult. Miután lediplomázott, a WWE-nél dolgozott a produkciós osztályon. Az ő vezetésével készült el a wwe.com internetes oldal.

Karrierjét 1990-ben bíróként kezdte Shane Stevens néven. Az ő ötlete volt, hogy Chyna csatlakozzon Triple H-hez és Shawn Michaels-hez.
1998-ban szerepelt először úgy, mint Vince fia. Ekkoriban volt apja nagy viszályban Steve Austinnal. Egy idő múlva Shane az apja ellen fordul, és Austin mellé áll, ám később elárulja a „Texasi Csörgőkígyót”, és újra tagja lesz Vince csapatának, a „Corporation”-nek, melynek segítségével legyőzi X-Pac-ot és Európa Bajnok lesz. Az övet később Vince elveszi tőle és másnak adja.
Újra apja ellen fordul, és olyan csapatok vezetője lesz, mint az „Union”, vagy a „Corporate Ministry”. Egy idő után aztán újra szent lett a béke, és felesben osztoztak a szervezet tulajdonjogán.
„Test” kerül a célkeresztbe, aki csapja a szelet Stephanie-nek. Shane pokollá teszi a pankrátor életét. Pár hónap múlva Stephanie el kezd járni Triple H-el, és össze is házasodnak. Ezzel megkezdődik a Helmsley-McMahon korszak.
2000-ben Edge és Christian segítségével Shane legyőzi Steve Blackmant, és Hardcore Bajnok lesz. A visszavágó a SummerSlam-en történik, ahol bukja az övet, miután 12 métert zuhan egy emelvényről.
2001-ben újra Vince ellen fordul. Apja meg akarta venni a konkurens WCW-t, de Shane gyorsabb volt, és ő lett az új tulajdonos. A WCW pankrátorokat irányítva szövetkezik az ECW-val és megpróbálják letaszítani a WWE-t. Természetesen sikertelenül járnak, és a WWE győzedelmeskedik.
2003-ban Hulk Hogan, majd Kane ellen vív csatákat.
2006-ban ismét az apja oldalára áll, amikor Shawn Michaels ellen viaskodnak. Michaels később segítséget kap Triple H személyében, és újra éled a D-Generation X.
Egy másik viszály Bobby Lashley ellen volt. Itt hozzásegítette Vince-t az ECW övhöz.
2007-ben Stephanie és az anyja Linda oldalán elhitetik Vince-el, hogy Hornswoogle a nagy főnök zabigyereke.
2008-ban apja a sztori szerint lesérül és kikerül a képből. Shane a RAW élére kinevezi Mike Adamle-t. Kis idő múlva Adamle-t kirakják. Az új vezetői posztért Stephanie-val harcol, amit végül a húga nyer meg.
2009. elején Randy Orton lesz a McMahon család első számú ellensége. Orton a „Legacy” vezetésével az egész családot kiiktatja, így Shane is lekerül a képernyőről.
Novemberben bejelenti, hogy kiszáll a WWE-ből. A pletykák szerint nem tudott az apjával együtt dolgozni, és folyamatosan veszekedtek.Felesége egyben a főiskolai szerelme is. Elmondása szerint ő volt eddig az egyetlen barátnője. Fiatal korában footballozott, és apjához hasonlóan ő is a 63-as mezt viselte.
2006-ban egy lap felmérése szerint az Egyesült Államok 50 legbefolyásosabb embere közül a 42. helyet foglalta el.
2010. közepétől a China Broadband Inc. vállalat igazgatója lesz, ami Kína 5. legnagyobb szélessáv-szolgáltatója.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!