Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Road Warrior Hawk
Magasság: 191 cm
Súlya: 125 kg
Származási hely: Chicago, Illinois
Speciális mozdulata: Diving Clothesline
Főbb eredményei: WWF World Tag Team Champion, NWA World Tag Team Champion

Eredeti neve Michael James Hegstrand. 1957. szeptember 12-én született. 1976-ban érettségizett. Kidobóként dolgozott, szabadidejében pedig imádta a súlyemelést. Az ismert wrestling edző Eddie Sharkey figyelt fel rá, és kezdte tanítani az alapokra.

A Georgia Championship Wrestling-hez kerül. Itt egy gonosz csapatot képvisel társával Laurinaitis-szal. Ringnevük Animal és Hawk lesz (Állat és Sólyom), a formáció pedig a Legion of Doom nevet kapja (A Pusztulás Csapata). Mohawk frizurát viseltek, nyakörvet és szöges válvédőt hordtak, arcuk pedig be volt festve. Erőteljes bunyójukkal és szokatlan kinézetükkel új stílust teremtettek a tag team világban.
Az AWA szervezeténél, az NWA-nál, valamint Japánban is többszörös csapat bajnokok voltak. Bár eredetileg gonosz karaktereket testesítettek meg, a közönség mégis imádta őket.

1990-ben debütálnak a WWF-ben. Legnagyobb ellenfeleik a Demolition csapata volt. Egy évvel később sikerül a Tag Team öveket bezsebelniük, amit 8 hónapig meg is tudnak tartani. A bukás után Hawk kilép a WWF-ből, és magára hagyja Animal-t. Sokan úgy gondolták. Hogy a legendás csapat örökre megszünt.

Szóló karrierbe kezd különféle európai és Japán szervezeteknél Road Warrior Hawk néven.
1993-tól feltűnik a WCW rendezvényein, de maradandót nem alkot.

1997-ben visszatér a WWF-hez, a Legion of Doom pedig újjáéled. A csapat kétszer is tag team bajnok tud lenni. Nagy meglepetésre kikapnak egy feltörekvő csapattól, a New Age Outlaws-tól.
Pár sikertelen címszerzési kísérlet után kis időre kapnak egy menedzsert Sunny-t, nevük pedig Legion of Doom 2000-re változik.

1998-ban Hawk-nak az életben súlyos alkohol problémái voltak. Ezt a sztorivonalba is beleszőtték. Nem tudott rendesen bunyózni, ezért egy új tag, Puke váltja le.

Újból otthagyja a WWF-et, és szólóban folytatja kisebb szervezeteknél. Alkoholproblémája nem szűnik meg, melynek következtében 2001-ben szívelégtelenséget állapítanak meg nála.
2002-ben rövid időre újra összeáll a Legion of Doom a TNA-ban, de kevés sikerrel.

2003-ban pár alkalomra visszatérnek a RAW-ba, hogy Kane és Rob Van Dam legyőzésével újra csapat bajnokok legyenek. Sokan remélték, hogy a nagy csapat újra feléled.

2003. október 19-én holtan találnak rá floridai otthonában. A diagnózis: szívinfarktus. Ekkoriban éppen könyvet írt karrierjéről, amit már nem tudott befejezni…
2005-ben Animal egy mérkőzésre összeáll Heidenreich-al, és a Great American Bash alkalmával még egyszer csapat bajnok lesz. A győzelmmel Hawk-nak fejezte ki tiszteletét.

A L.O.D. tiszteletére


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!