Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Shelton Benjamin
Magasság: 188 cm
Súlya: 112 kg
Származási hely: Orangeburg, South Carolina
Speciális mozdulata: T-bone Suplex
Főbb eredményei: Intercontinental Champion, WWE Tag Team Champion, United States Champion

Shelton Benjamin 1975. július 9-én született Orangeburg-ban. Tizedikes korában kezdett el birkózni, az iskolában bajnokságot is nyert. 1996-ban ifjúsági bajnok lett nehézsúlyban. Lehetőséget kapott, hogy kvalifikálja magát a 2000-es Olimpiára, de ő inkább a pankrációt választotta.

Szerződést kötött a WWE-vel, és az Ohio Valley Wrestling-hez került. Itt Brock Lesnar-rel többször is csapat bajnokok voltak.
2002 végén kerül a SmackDown-hoz, gonosz karakterként. Kurt Angle-lel megalkották a Team Angle-t, mellyel 2003. februárjában legyőzik a Los Guerreros-t, és WWE Tag Team Bajnokok lesznek. A címet Eddie Guerrero és Tajiri ellenében bukják el. Benjamin összeáll Charlie Haas-szal, létrehozva a „World’s Greatest Tag Team” formációt. Los Guerreros-t újra legyőzve ismét csapat bajnok lett.

2004. március 22-én átkerül a RAW-hoz, mint pozitív karakter. A Taboo Tuesday alkalmával legyőzi Chris Jericho-t, és Interkontinentális Bajnok lesz. 2005. június 20-án veszti el az övet Carlito ellenében, és így véget ér az évtized leghosszabb interkontinentális bajnoki uralkodása.
Viszályba keveredik Shawn Michaels-szel, és sorozatban bukja a meccseit. Megjelenik a színen „Momma” (karakterének az anyja), aki minden vesztes alkalommal leteremti szerencsétlen Shelton-t.
2006. februárjában újra esélyt kap az interkonti cím megszerzésére, amit Ric Flair birtokol. A mérkőzést Benjamin nyeri, miután Momma szívinfarktust mímel, és eltereli Flair figyelmét.
Miután Momma kikerült a képből, Benjamin új arculatot vált. Karaktere alvilági külsőt jelenített meg, rengeteg ékszerrel teleaggatva. Backlash-en Rob Van Dam legyőzi az övért, de kicsivel később visszaszerzi a címet. Pár sikeres címvédés után a Vengeance-en egy Triple Threat meccsen újra bukja az övet, ezúttal Johnny Nitro ellenében.
Decemberben újra összeáll a World’s Greatest Tag Team, és meccselnek párat a Cryme Tyme ellen.

2007. novemberében átkerül az ECW-hoz. Itt sokáig veretlenül vívja meccseit, de aztán összetalálkozik Kane-nel, aki leveri. WrestleMania XXIV-en részt vesz a Money in the Bank létra meccsen, de nem sikerül megnyernie.
2008-ban átkerül a SmackDown-hoz. A Great American Bash-en legyőzi Matt Hardy-t, és United States Bajnok lesz.
A SmackDown 500. adásában MVP győzi le, és szerzi meg a címet.

2009. közepén átkerül az ECW-hoz, és "face" karakter lesz. Decemberben megküzdhetett a bajnoki címért, de nem tudta Christiant legyőzni.

2010. elején megszűnik az ECW, Shelton pedig a SmackDown tagja lesz.
Április 23-án a WWE megválik tőle.

Az év közepétől a WWC szervezethez kerül, szeptember végén pedig a ROH-nál debütál.Shelton nagy videojáték rajongó, és ügyes képregény rajzoló.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!