Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Razor Ramon
Magasság: 198 cm
Súlya: 129 kg
Származási hely: Miami, Florida
Speciális mozdulata: Razor’s Edge
Főbb eredményei: Intercontinental Champion, United States Heavyweight Champion, World Tag Team Champion, 1997-es World War Battle Royal győztes, TNA Tag Team Champion

Scott Oliver Hall néven született 1958. október 20-án. Karrierje 1984-ben vette kezdetét kisebb szervezeteknél.
1985-ben elmegy az American Wrestling Association-hez „Magnum” Scott Hall néven. Itt Kurt Henniggel csapatbajnok tudott lenni, és végig pozitív karaktert játszott.

1989-ben bekerül az NWA szervezethez, ami ’91-től a WCW nevet viseli. „The Diamond Studd” néven gonosz karakterként bunyózik, menedzsere pedig Diamond Dallas Page lesz.

1992-ben átmegy a WWF-hez, mint Razor Ramon, aki egy kubai-amerikai rosszfiú. Megkapja a „Bad Guy” (Rosszfiú) becenevet. Kubai akcentussal beszélt, nyakában több tonna arannyal, szájában fogpiszkálóval, amit a meccs előtt mindig annak az embernek a képébe pöccintett, akinek az ékszereire kellett vigyáznia.
Egyik mérkőzésén kikap The Lightning Kid-től, aki egy sima kis helyi pankrátor volt. A fiú később a 1-2-3 Kid nevet kapja. Kettejük között kisebb viszály alakul ki, ami a végén barátságba csap át, miután Ramon tisztelni kezdi a srácot. Innentől kezdve pozitív hőssé válik.
Az Interkontinentális Bajnok 1993-ban Shawn Michaels volt, de egy időre kizárták, az övet pedig egy tornán lehetett megnyerni. Razor a döntőben legyőzi Rick Martelt, és Interkontinentális Bajnok lesz. Miután Shawn visszatér, követeli vissza a címét, és a saját bajnoki övét mutogatja, ami szerinte az eredeti. A probléma megoldására WrestleMania X alkalmával kerül sor egy létra meccsen, ami minden idők egyik legjobb WrestleMania összecsapása lett. A mérkőzést, és az övet Ramon nyeri.
1994. áprilisában Diesel szerzi meg a címet Shawn közreműködésével. SummerSlam-en aztán visszavándorol az öv hozzá.
A ’95-ös Royal Rumble-on Jeff Jarrett lesz az új interkonti bajnok, ám májusra újra Ramoné a cím. 3 nappal később újra Jarrett lett a bajnok. Később Dean Douglas-t legyőzve negyedszerre is Interkontinentális Bajnok lett.
1996 elején Goldust szerzi meg az övet. Ezután kis időre a „Kliq” nevű formáció tagja lesz, de dopping botrányba keveredik, és eltiltják egy időre.

1996. május 27-én átkerül a WCW-hoz, mint Scott Hall. Utcai ruhában jelenik meg Kevin Nash oldalán, mint az „Outsiders” (Kívülállók). Céljuk, hogy átvegyék a szervezet fölötti irányítást. Nem sokkal később csatlakozott Hulk Hogan is, és létre jött az nWo. A Hall-Nash páros összesen hatszor szerzi meg a csapat bajnoki öveket.
1997-ben az nWo segítségével megnyer egy 60 fős battle royal-t, és esélyt kap a világbajnoki címre, amit nem sikerül elnyerni az aktuális bajnoktól, Sting-től. A későbbiekben összekap Kevin Nash-el, és ebben az időszakban The Giant társaként szerzi meg a csapat bajnoki övet.
Az életben komoly alkohol és drog problémái vannak, amit a pankrációs történetbe is beleszőnek.
1998. végén az nWo kiveti magából, és „Lone Wolf”-nak (Magányos Farkas) kezdi hívni magát. Később újra összebarátkozik Kevin Nash-el, akit hozzásegít egy Goldberg elleni győzelemhez, és ezzel a világbajnoki övhöz is.
SuperBrawl IX alkalmával legyőzi Rowdy Piper-t, és US Bajnok lesz. A címet sérülés miatt le kell adnia, de nem sokkal visszatérte után újra megszerzi. Két héttel később legyőzi Rick Steiner-t, és a World Television Championship övet is begyűjti. Egy újabb sérülés miatt kénytelen mindkét övéről lemondani. Amikor visszatér, az „nWo 2000” formáció tagja lesz.

2000-ben kis időre átkerül az ECW-hoz, majd Japánban folytatta.

2002-ben újra a WWF-nél bukkan fel, ismét létrehozva az nWo-t Kevin Nash-el és Hulk Hogan-nel. Folyamatos családi problémái miatt a szervezet kénytelen megválni tőle.

2002-2005 között a TNA-nek dolgozik. Itt Kevin Nash-el és Jeff Jarrett-el az nWo-hoz hasonlóan megalakítja a „Kings of Wrestling” csapatot.

2007-ben a WWC szervezet tagja lesz, ismét mint Razor Ramon. Itt a bajnoki címet is sikerül begyűjtenie.
Még ebben az évben visszatér a TNA-hez. Kevin Nash-el újra összeáll az „Outsiders”. Esélyt kapnak a csapat bajnoki címek megszerzésére, de Scott nem jön el a mérkőzésre, mert más dolga akadt. Ennek következtében aztán hamar ki is rakják a szervezetből.

A TNA-ből a Juggalo Championship Wrestling-hez vezetett az út, majd 2010-ben ismét felbukkan a TNA-ben. Itt összeáll régi barátjával Kevin Nash-el, és begyűjtik a Csapat Bajnoki Öveket.
Az év közepén letartóztatják, amihez már megint az alkoholnak volt köze. Az incidens után pár héttel a szervezet megválik tőle.
Ezután megint a független szervezetek világába kerül, és kisebb rendezvényeken tűnik fel.1990-ben házasodott meg. Van egy fia és egy lánya. A folyamatos félrelépések, alkohol és drog problémák miatt 2001-ben elválnak.
2008. október 10-én letartóztatják, mert bántalmazott egy humoristát, aki Owen Hart halálával viccelődött. Állítólag ekkor is ittas volt.

TITANTRON

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!