Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Scott Steiner
Magasság: 185 cm
Súlya: 130 kg
Származási hely: Detroit, Michigan
Speciális mozdulata: Frankensteiner, Steiner recliner
Főbb eredményei: World Heavyweight Champion, WWF Tag Team Champion, World Tag Team Champion, United States Heavyweight Champion, TNA Tag Team Champion

Scott Carl Rechsteiner 1962. július 29-én született. Az érettségi után kezdett el foglalkozni a pankrációval.
1986-ban kezdte meg pályafutását kisebb szervezeteknél “Scott Rexsteiner” néven, és többnyire csapat meccseket vívott.

1988-ban kerül a WCW-hoz, ahol testvérével Rick-kel megalakítják a “Steiner Brothers” formációt. Ketten nagyon sikeres csapatot alkottak, folyamatosan birtokoltak valamilyen tag team övet.
1991-ben Scott szólóban próbálkozott, és sikeresen begyűjtötte a WCW World Television Championship övet.

1992. decemberében a Steiner Brothers átmegy a WWF-hez.
A közönségkedvenc duó 1993. június 14-én legyőzi a “Money Inc.” csapatát, és WWF Tag Team Bajnokok lesznek. Három hónappal később a “Quebeckers” alakulata szerzi meg az öveket.

1995-ben a tesók átkerülnek az ECW-hoz, majd ’96-ban újra a WCW jön. Legyőzik a Harlem Heat csapatát és tag team bajnokok lesznek, de három nap múlva a Heat visszaszerzi az öveket.
1997. vége felé Scott kezd átmenni gonosz karakterbe. Izomzata drasztikusan megnövekedett, sötét hosszú haja rövid platinaszőke lett, és körszakállat növesztett. Tagja lesz az nWo formációnak, és első rossz cselekedeteként rátámad testvérére. Elkezdi használni a “White Thunder” (Fehér Villám) becenevet, ami hajszínére utal. Egy nagy “S” betű is rákerül a fellépő ruhájára, azt sugallva, hogy ő is egy Superman. Később beceneve “Big Poppa Pump” lesz. Amíg az nWo tagja, bezsebeli az United States és a Television öveket is. Scott testvére Rick is gonosszá válik, és kis időre újra megalakul a Steiner Brothers.
Miután ’99-ben feloszlik az nWo, átpártol a “New Blood” csoportosuláshoz.
2000. november 26-án legyőzi Booker T-t, és Nehézsúlyú Világbajnok lesz. Négy hónappal később Booker visszanyeri az övet a WCW utolsó műsorában. Azért az utolsó, mert a WWF felvásárolta az egész szervezetet. Innentől kezdve válik a WWF WWE-vé.

2001-ben a WWA-nál bunyózott, majd 2002-ben visszakerül a WWE-hez, mint face karakter. Párszor megküzdhetett Triple H-el a világbajnoki övért, de egyszer sem sikerült elhódítania a címet.
2003-ban csapatot alkot Test-tel, de bajnoki címet nem sikerül szerezniük.
2004-ben egy nagyon komoly láblesérülést szenved, ami után már nem is megy vissza a WWE-hez.

2005-ben kisebb szervezeteknél tűnik fel, majd 2006. márciusában leszerződik a TNA-hez.
Itt Jeff Jarrett testőreként jelenik meg, és különféle meccseken próbál besegíteni.
2007-ben Rick is a TNA tagja lesz, és újra megalakul a Steiner Brothers. A csapatnak nem sikerül övet szerezni. Később Rick elhagyja a szervezetet, Scott pedig felkarolja Petey Williams-et, akit bajnoki övhöz is juttat. Sajnos újabb sérülés következik, ami újabb kényszerpihenőt jelentett.
Amikor visszatért, a “Main Event Mafia” nevű formáció tagja lett. A korábbi “tanonc” Petey nem nézte a dolgot jó szemmel, úgyhogy viszályba keveredik mesterével, aki később le is alázza.
2009-ben Booker-T oldalán begyűjti a csapat bajnoki öveket.
2010. elején otthagyja a TNA-t, és egy kisebb szervezethez, a WWC-hez igazol le, ahol természetesen begyűjti a bajnoki övet.Steiner házas, és van két gyermeke.
Heves vérmérséklete miatt már többször került összetűzésbe a rendőrséggel.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!