Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Név: Trish Stratus
Magasság: 162 cm
Súlya: 61 kg
Származási hely: Toronto, Ontario, Kanada
Speciális mozdulata: Chick Kick, Stratusfaction
Főbb eredményei: WWE Women’s Champion, Hardcore Champion, háromsoros „Az év bigéje” díj nyertese, „Az évtized dívája”

Patricia Anne Stratigias néven született 1975. december 18-án. Görög és lengyel vér is csőrgedezik az ereiben. Van két húga (Christie és Melissa).
2000. március 19-én kerül először képernyőre a Sunday Night Heat című műsorban, mint a gonosz Trish Stratus. Átkerül a RAW-ba, ahol a T & A csapat menedzsere lesz. Később Val Venis oldalán is feltűnik, akit hozzásegít az interkontinentális öv megszerzéséhez.
Első nagy viszályát Lita-val folytatja. Többször is megküzdhetett a női bajnoki címért, de sosem járt sikerrel.

2001. elején egy sztorivonal kedvéért Vince McMahon szeretője lesz. Ennek köszönhetően aztán Vince lánya, Stephanie lett Trish következő nagy ellenfele. A szerelmi sztorinak WrestleMania X-Seven alkalmával lett vége, amikor Trish Vince ellen fordult, és Shane McMahont hozzásegítette a győzelemhez apja ellen. Stratus ezután közönségkedvenc lett.
A Survivor Series-en megnyeri első női bajnoki övét, amit később Jazz szerez meg tőle.

2002. májusában Bubba Ray Dudley segítségével legyőzi Crash Holly-t, és Hardcore Bajnok lesz. Az övet hamar elveszti, de nemsokkal később újra Női Bajnok lesz. Egy hónap uralkodás után Molly Holly kaparintja meg a címet. 3 hónappal később újra Trish a bajnok. Új riválisa Victoria lesz, aki az övet is elhappolja tőle.

2003. elején egy történet részeként Jeff Hardy barátnője lesz. A sztori nem lett hosszú életű, mert Jeff-et felfüggesztették, miután fennakadt egy doppingteszten.
WrestleMania XIX alkalmával negyedszerre is Női Bajnok lesz, de egy hónappal később a Backlash-en ismét elveszti az övet.
Stratus következő románca Chris Jericho-val volt. WrestleMania XX alkalmával elárulja Jericho-t, és átpártol Christian-hez.

2004. júniusában ismét Női Bajnok lesz, ám decemberben bukja az övet Lita ellen. Egy hónappal később újra Trish a bajnok.
2005-ben megjelenik az újonc Mickie James, aki Stratus legnagyobb rajongója lesz. A nagy barátság később viszályba fordul, és WrestleMania 22-n már a bajnoki öv a tét, amit James elnyer.

2006. nyarán Carlito lesz az új hódolója. Szeptember 17-én Torontoban (hazai pályán) az Unforgiven elnevezésű gálán legyőzi Lita-t, és rekordnak számító 7. alkalommal is Női Bajnok lesz. Aznap este bejelenti, hogy visszavonul.

2007 óta többször is feltűnt már kisebb szerepekben a RAW műsoraiban, így például 2009. szeptember 14-én ő volt az est programigazgatója.Egy csomó amerikai tévéműsorban szerepelt már vendégként.
2006. szeptember 30-án férjhez ment Ron Fisico-hoz, akivel már 14 éve együtt jártak. Az esküvőn szinte az összes akkori WWE díva jelen volt.
2008-ban saját yoga stúdiót nyit, a tévében pedig egy utazási műsort vezet „Stratusphere” címmel.
Felkérték, hogy szerepeljen meztelenül a Playboy-ban, de visszautasította az ajánlatot, mert azt szerette volna, ha az emberek pankrátorként emlékeznének rá.
Rengeteg jótékonysági szervezetnek a tagja.

TITANTRON

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!