Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Tatanka
Magasság: 185 cm
Súlya: 117 kg
Származási hely: Pembroke, North Carolina
Speciális mozdulata: End of the Rail
Főbb eredményei: SAPW Heavyweight Champion

Christopher Chavis néven született 1965. június 8-án. A Lumbee indián törzsből származik, és ezt a későbbi pankrációs karrierjében is felhasználja. Kezdetben testépítéssel foglalkozott, majd egy tenisz akadémián dolgozott.
1987-ben profi futball játékos lett a Miami Dolphins csapatánál.
1989-ben Buddy Rogers csábította át a pankráció világába.
Első mérkőzését 1990. január 13-án vívta. A Southt Atlantic Pro Wrestling-nél „The War Eagle” Chris Chavis néven lépett fel (Harci Sas). Itt Ken Shamrock legyőzésével nehézsúlyú bajnok is tudott lenni.

1991-től közönség kedvencként a WWF tagja lesz. Bevonulásaikor mindig harci üvöltést hallatott, indián táncot járt a ringben, a haja pedig középen piros volt. Két éven keresztül veretlen tudott maradni, és eközben olyan sztárokat győzött le, mint Rick Martel, vagy Shawn Michaels.
Első vereségét 1993. szeptember 28-án szenvedte el Ludvig Borga ellen. Az egyik RAW műsorban a két legendás indián pankrátor Chief Jay Strongbow és Chief Wahoo McDaniel egy gyönyörő indián fejdísszel tüntették ki, ami ezután a bevonulásaihoz hozzátartozott.
1994-ben gonosz karaktert alakít, miután betársul Ted DiBiase „Million Dollar Corporation” nevű csapatába.
Családi okok miatt 1995-ben ott hagyja a szervezetet.

1998-ig bezáróan különféle kisebb szervezeteknél tűnik fel, ahol általában bajnok is lesz.

2005-ben tér vissza a WWE-hez. Először Shelton Benjamin-nel, majd Matt Hardy-val alkot csapatot, de a címszerzés egyszer sem sikerül. A SmackDown egyik adásában tiszteletbeli „Lakota”-nak választja meg az egyik indián törzs, ami hatalmas elismerésnek számít.
2006 igazi fekete év volt, ugyanis rengeteg mérkőzést elveszít, mert a bíró rosszul vezeti a meccseit. Ez természetesen egy viszályhoz vezet, melynek végén az akkori barát Bobby Lasley is ellenséggé válik Tatanka szemében.
2007. januárjában lejár a szerződése.

Angliában kezd pankrációzni az All Star Promotions-nél közönség kedvencként.
2009. decemberében egy alkalomra feltűnik a TNA-nél egy meccs erejéig, amit megnyer.
Jelenleg a Covey Pro Wrestling nevű kis szervezetnél van.Chavis nős, és van két lánya, meg egy fia. 1998 és 2002 között a politikai életben jelentek meg írásai.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!