Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Raven
Magasság: 185 cm
Súlya: 111 kg
Származási hely: Palm Beach, Florida
Speciális mozdulata: Raven Effect
Főbb eredményei: ECW Champion, NWA World Heavyweight Champion, WCW World Tag Team Champion, ECW World Tag Team Champion, Hardcore Champion

Scott Anthony Levy néven született 1964. szeptember 8-án.
1988-ban kezdte meg pályafutását különféle kisebb szervezeteknél. Ring nevei többek között Scotty The Body, és “Palm Beach Heart Throb” Scott Anthony voltak.

1992-1993 között a WCW-ban tűnik fel Scotty Flamingo néven, és egy floridai szörföst alakít. Menedzsere Diamond Dallas Page lett. Kis időre begyűjti a WCW cirkálósúlyú bajnoki övet is. A szervezet promóterével Bill Watts-al azonban nézeteltérései vannak, ezért otthagyja a WCW-t.

1993-ban két évre a WWF tagja lesz, mint Johnny Polo, aki először Adam Bomb, később pedig a Quebeckers nevű csapat menedzsere lesz, akiket háromszor is hozzásegít a tag team övekhez. A színfalak mögött részt vesz a Monday Night Raw műsorok produceri munkálataiban is.

1995-ben az ECW-hoz kerül, karaktere pedig drasztikus változáson megy keresztül. Megjelenik Raven, aki egy szociopata, depressziós, kiszámíthatatlan bunyós. Interjúi filozófikus okfejtések voltak irodalmi idézetekkel teletűzdelve.
Nagy viszályt folytatott előbb Tommy Dreamerrel, majd Sandman-nel, akit egy mérkőzésükön keresztre is feszített a fia szeme láttára. Ebben az adásban az éppen pankrátornak álló Kurt Angle is szerepelt volna, de nem adta a nevét a műsorhoz az eset miatt. Ravennek később elnézést kellett kérnie a nézőktől az akcióért.
A szervezetnél egyébként kétszer is bajnok tudott lenni. Utolsó meccsén Tommy Dreamer volt az ellenfele. A vesztesnek el kellett hagynia az ECW-t, és Raven vesztett.

1997-től újra a WCW pankrátora lesz. Megalakít egy csoportosulást, ami a “Flock” nevet kapja. A tagok általában Raven szabályai szerint harcoltak, melynek értelmében tárgyak is bekerültek a küzdelmekbe, és nem voltak szabályok. A csapat segítségével begyűjti az Egyesült Államok nehézsúlyú bajnoki övét, valamint Perry Saturnnal a tag team címeket is. Később a Flock széthullik, és a címeket is elvesztik. Raven megint nézeteltérésbe keveredik a szervezet vezetőségével, és 1999-ben újra ott hagyja őket.

Egy évre ismét az ECW tagja, és Tommy Dreamerrel, majd Mike Awesome-mal csapat bajnok lesz.

2000. júniusában megint bekerül a WWF-be. Steve Blackmant legyőzve Hardcore Bajnok lesz. Ezt az övet egyébként rekordnak számító 27(!) alkalommal szerzi meg. Elkezd szoknyákat viselni a bevonulásainál, a haját pedig berasztásítja.
2002. közepén a Sunday Night Heat kommentátora lesz, emellett pedig nem sikerül maradandót alkotnia a ringben.

2003-ban a TNA következik. Itt is alakított egy csoportot, ami a “Gathering” nevet viselte. 2008-ig volt a szervezet tagja. Ez alatt az idő alatt egyszer még az NWA nehézsúlyú világbajnoki övet is sikeresen megszerezte.
2008-2009 között kisebb szervezeteknél tűnik fel, mindenhol begyűjtve valamilyen címet. Ezután a kis kitérő után 2009. májusában újra visszakerül a TNA-hez pár hónapra.
Újabb szünet következik, majd 2010. júliusától megint a TNA szervezetét erősíti.Levy 2007-ben nősült meg. Imádja a képregényeket.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!