Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Ultimate Warrior
Magasság: 188 cm
Súlya: 125 kg
Származási hely: Crawfordsville, Indiana
Speciális mozdulata: Gorilla Press Slam, Running splash
Főbb eredményei: World Heavyweight Champion, Intercontinental Champion

James Brian Hellwig néven született 1959. június 16-án. Anyja nevelte fel négy testvérével együtt. Ő közülük a legidősebb. 11 éves kora óta edzi testét, így kezdetben amatőr testépítőként tevékenykedett. Jó pár versenyt megnyert, és az egyik fellépésen jött az ötlet, hogy pankrátornak álljon.

1985-ben az UWF szervezetnél debütál csapatot alkotva Sting-gel „Blade Runners” néven.
1986-ban átkerül a WCCW-hez, és Dingo Warrior néven lép fel. Itt csapat bajnok és világbajnok is tudott lenni.

1987-ben kerül a WWF-hez, mint Ultimate Warrior. Bevonulásai mindig nagyon mozgalmasak voltak, a köteleket fel-alá rángatta, amitől imádta a közönség. Minden alkalommal más-más színűre festette az arcát.
Két év alatt kétszer is megszerzi az interkontinentális övet. Őt tartották a kilencvenes évek nagy pankrátorának. A jelenkor legnagyobbja az aktuális világbajnok Hulk Hogan volt, így elkerülhetetlen volt, hogy összetalálkozzon a két közönségkedvenc. A helyszín Toronto, WrestleMania VI. Mindkét öv terítékre került a főeseményen. Az ádáz csatát Warrior nyerte meg, és ezzel ő lett az egyetlen olyan pankrátor, aki egyszerre birtokolta a világbajnoki és az interkontinentális övet is.
Egy évvel később Sgt. Slaughter szerzi meg a világbajnoki övet Macho Man segítségével. Ez egyenesen egy Randy Savage elleni viszályhoz vezetett. A végső összecsapást Warrior nyeri WrestleMania VII alkalmával.
A következő nagy összetűzés Undertaker-rel volt.

1991-ben a SummerSlam-en csapatot alkotott Hulk Hogan-nel, ellenfeleik Sgt Slaughter és csapata voltak. A meccs előtt Warrior megzsarolta Vince McMahon-t, hogyha nem kap sokkal több pénzt, mint amit megbeszéltek, akkor nem fog fellépni. Az összeget kifizették, de az esemény után egyből ki lett rúgva.

1992-ben kap még egy esélyt, és visszatér a WWF-hez. Viszályba keveredik Papa Shango-val, majd a régi ellenséggel, Undertaker-rel. Az év vége felé ismét anyagi problémák vetődnek fel közte és Vince között, az eredmény pedig egy újabb elbocsátás lesz.

1996-ban tér vissza a WrestleMania XII-n, ahol két perc alatt elintézi Triple H-et. A későbbiekben folyamatosan kihagy különféle eseményeket, amit most már végleg nem tűr a vezetőség, és megválnak tőle.

1998-ban átkerül a WCW-hoz. Nagy riválisa itt is Hulk Hogan lesz. A régi nagy viszályt azonban nem sikerül megismételni. Warrior szabad kezet kap a sztorivonal vezetésében, és emiatt olyan marhaságok történnek, mint a füst ami mindenkit elkábít, vagy a szellem Warrior, akit csak Hogan lát. Kettejük nagy ütközete pedig az egyik legrosszabb minőségű összecsapáshoz vezet, amit valaha megrendeztek.
A pénzügyi gondok itt is felmerültek, melynek következtében innen is kirakták.

10 év kihagyás után 2008-ban egy meccs erejéig visszatért a ring kötelek közé a Nu-Wrestling Evolution szervezethez, ahol az aktuális bajnokot, Orlando Jordan-t győzte le.1993-ban Jim Hellwig hivatalosan is megváltoztatja a nevét Warrior-rá, hogy a nevéből származó promóciós díjakat magáénak tudhassa. Azóta a hivatalos papírokon is csak Warrior-ként szerepel.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!