Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Mike Awesome
Magasság: 201 cm
Súlya: 132 kg
Származási hely: Tampa, Florida
Speciális mozdulata: Awesome Bomb, Awesome Splash
Főbb eredményei: ECW World Heavyweight Champion, ECW Tag Team Champion, Hardcore Champion

Michael Lee Alfonso néven született 1965. január 24-én. Unokabátyja Michael Bollea volt (később Horace Hogan), aki Hulk Hogan testvére. Ő indította el a pankrációs karrierjét.
1989-től kezdve kisebb szervezeteknél tűnik fel.
1990-ben Japánba megy, és “The Gladiator” néven lép fel.
1993-ban és 1998-ban kis kitérőket tesz az ECW-nál, mint “Awesome” Mike Awesome (awesome=csodálatos), majd visszamegy Japánba, ahol egyénileg és csapatban is bajnok tud lenni. Itt nagy meccseket vív Tanaka-val.
Amikor ismét visszatér az ECW-hoz, mindenki nagy döbbenetére megnyer egy triple threat meccset, és nehézsúlyú bajnok lesz. Sőt, kicsivel később Raven társaként a csapat bajnoki öveket is megszerzi.

2000. áprilisában leszerződik a WCW-hoz úgy, hogy még mindig ő az ECW bajnoka. Ezért hamar el is veszik tőle a címet, amit Tazz szerez meg.
A WCW-nál először egy nőfaló nagymenőt alakított, majd egy ’70-es éveket képviselő pankrátort. Ekkoriban kapott egy beszélgetős műsorrészt is, ami a “Lava Lamp Lounge” nevet kapta.
Következő karaktere a “Karrier Gyilkos” nevet viselte, és tagja lett a Team Canada formációnak.

2001-ben a WWE felvásárolja a WCW-t, Awesome pedig az “Invasion” csapat tagja lesz, ami WCW és ECW pankrátorokból áll, ellenfelük pedig a WWE volt. Ebben az időben történik meg, hogy Awesome belezavar a Test vs. Rhyno meccsbe, aminek a hardcore öv a tétje. Miután leveri mindkettőjüket, elveszi az övet, és Hardcore Bajnok lesz. Pár héttel később Jeff Hardy szedi el a címet.
2002-ben egyre kevesebb szerepet szánnak neki a szervezeten belül, így még ebben az évben meg is válnak tőle.

Több kisebb szervezeten kívül a TNA-ben is felbukkan kisebb időkre.
2005-ben egy alkalomra feltűnik a WWE One Night Stand műsorában, ahol legyőzi régi riválisát, Tanaka-t.

2006-ban bejelenti, hogy visszavonul, mert kevesli a fizetést, és több időt akar a családjával tölteni.1991-ben házasodott meg, és született két gyereke. Szabadidejében sokat kerékpározott.
2007. februárjában felesége el akar válni tőle. Pár nappal később (február 17-én) barátai felakasztva találják tampai házában.

Mike Awesome tiszteletére


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!