Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Név: Tommy Dreamer
Magasság: 188 cm
Súlya: 118 kg
Származási hely: Yonkers, N.Y.
Speciális mozdulata: Dreamer Driver, DDT
Főbb eredményei: ECW Champion, ECW Tag Team Champion, WWE Hardcore Champion

Thomas Laughlin 1971. február 14-én született New York-ban.

Bobby Ocean néven kezdte karrierjét 1989-ben az IWCCW szervezetnél, ahol háromszor is csapat bajnok lett.
1992-ben átigazolt a Century Wrestling Alliance-hoz, Tommy Dreamer néven. Itt sikerült megnyernie a CWA Nehézsúlyú Bajnoki övét.
Innen egyenes út vezetett az ECW-hez. Legnagyobb riválisa Sandman volt. Sok véres csatájuknak köszönhetően Dreamer-t hardcore harcosnak könyvelték el, és ráragadt a Mr. Hardcore becenév.
1995-től két évig tartó viszályt folytatott Raven-nel. `98-ban összeálltak, és a Dudley fiukat legyőzve csapatbajnokok lettek. Kis idővel később Raven lecserélte Dreamer-t egy új partnerre,Mike Awesome-ra.
A nagy siker 2000-ben következett be, amikor Tazz-t legyőzve ECW Nehézsúlyú Világbajnok lett. Az első címvédése egyben az utolsó is volt, mivel Justin Credible-vel szemben alul maradt.

2001 nyarán az ECW csődbe ment. Dreamer kisebb szervezeteknél próbálkozott, majd szerződést kapott a WWE-től. Ennek értelmében elsősorban a feltörekvő fiatalokkal kellett foglalkoznia. A RAW szereplőjeként 14-szer volt Hardcore Bajnok.
2003 és 2004 között az Ohio Valley Wrestling-nél volt kommentátor és tréner. Ezen kívül a WWE főhadiszállásán különféle irodai munkákat is elvégzett.

2005-től kezdve lett újra aktív bunyós. 2006 nyarától újra hivatalos tagja az ECW-nak, és próbál feljutni a csúcsra.

2009-ben az Extreme Rules-on megnyer egy triple threat hardcore meccset, és másodszorra is ECW Bajnok lesz. Az övet a Bajnokok Éjszakáján Christian ellen bukja el.
Az év utolsó ECW műsorában kockára teszi pankrátori karrierjét Zack Ryder ellen. A meccset elveszti, és emiatt kénytelen elhagyni a WWE-t.
2010. január 4-én hivatalosan is megválnak tőle.

Júniusban a konkurens TNA szervezetnél bukkan fel.2002. október 12-én házasodott össze Beulah McGillicutty-vel. 2004-ben ikrei születtek, Kimberly és Brianna.TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!