Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Név: Maria
Magasság: 175 cm
Súlya: 54 kg
Származási hely: Chicago, Illinois
Speciális mozdulata: Beautiful bulldog
Főbb eredményei: Az év dívája (2009)

Maria Frances Louise Kanellis 1982. február 25-én született Ottawa-ban (Illinois állam) Családja görög származású. Gyerekkorában sokat sportolt, 2000-től pedig főiskolára járt. Először 19 éves korában kérték fel, hogy szerepeljen a Playboy-ban, de visszautasította. Mielőtt a pankráció világába került volna, a szépségiparban dolgozott.

Részt vett a 2004-es WWE Diva Search műsorban (díva kerestetik). Bár csak 5. lett, a szervezet mégis leszerződtette. Az Ohio Valley Wrestling-hez került, ahol elkezdett megismerkedni a pankrációzás alapjaival. A RAW-hoz novemberben csatlakozik. Feladata, hogy a kulisszák mögött interjúkat készítsen a pankrátorokkal.
2005-től már a ringben is megjelenik, igaz kevés sikerrel.
2007. nyarától a történet szerint Santino Marella barátnője lesz.
2008. elején elvállalja a Playboy felkérését, ami Santino-nak egyáltalán nem tetszett. A következmény az lett, hogy szakítottak egymással. Augusztusban átkerül a SmackDown-hoz. Esélyt kap a bajnoki övre Michelle McCool ellen, de alulmarad.
2009. közepén – szintén egy történet részeként - összejön Dolph Zigglerrel, de pár hét múlva szakítanak. A decemberi Slammy díjátadáson a közönség megválasztja az év dívájának.
2010. február végén nagy meglepetésre a WWE megválik tőle.Az életben van egy húga és egy öccse. Egy ideig CM Punk barátnője volt.
2010-ben kiadja első zenei albumát "Seven Sins" címmel.

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!