Bejelentés


WWEStars


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Név: Sycho Sid
Magasság: 206 cm
Súlya: 150 kg
Származási hely: Marion, Arkansas
Speciális mozdulata: Chokeslam
Főbb eredményei: WWF Champion, WCW World Heavyweight Champion, United States Heavyweight Champion

Sidney Raymond Eudy néven született 1960. július 4-én. Tanítómestere Tojo Yamamoto volt. Kezdetben maszkkal a fején lépet kötelek közé, mint “Lord Humongous”. Sok kis szervezeten kívül Japánban is küzdött, majd 1989-ben leszerződött a WCW-hoz. Ringneve itt “Sid Vicious” lett, amit a Sex Pistols együttes egyik tagjától kölcsönzött. Itt csapatban bunyózott, míg le nem sérült. Amikor visszatért, a Ric Flair vezette Four Horseman formáció tagja lett.

1991-ben átmegy a WWF-hez, mint Sid Justice. Először Undertaker, majd Jack Roberts ellen került viszályba. Egy sérülést követően pihenőre kényszerül. Amikor visszatér, Hulk Hogan ellen kezd viaskodni. Kettejük csatájára WrestleMania VIII alkalmával kerül sor. A bunyóba előbb Papa Shango kotnyeleskedik bele hogy segítsen Sid-nek, majd jön a visszatérő Ultimate Warrior, és győzelemre segíti Hogan-t. A meccs után Sid otthagyja a WWF-et.

1993-ban a WCW-nál Sid Vicious néven Sting ellen csatázott. Egy idő múlva egyre több pankrátor jelezte a szervezet vezetősége felé, hogy nem akarnak Sid-el dolgozni. A végeredmény az lett, hogy elbocsátották.
Két évre leszerződik az United States Wrestling Association-höz, ahol nehézsúlyú bajnok tudott lenni.

1995. februárjában tér vissza a WWF-hez, mint Sycho Sid, aki Shawn Michaels testőre. Rövid időn belül azonban Shawn ellen fordul.
Áprilisban a „Million Dollar Corporation” tagja lesz. Többször is esélyt kap a világbajnoki címre amit Diesel birtokol, de sosem jár sikerrel.
A nagy áttőrés 1996-ban a Survivor Series-en történik meg, amikor győzni tud Shawn Michaels ellen, és világbajnok lesz.
1997-ben a Royal Rumble-on Michaels visszaszerzi az övet. Egy hónappal később már Bret Hart a bajnok. Sid legyőzi Hartot Steve Austin segítségével, és másodjára is világbajnok lesz. WrestleMania 13 főmérkőzésén Shawn Michaels közbeavatkozásával Undertaker szerzi meg a címet.

1999. januárjában pár hónapra átmegy az ECW-hoz. Ezután ismét a WCW következik. Itt felveszi a „Millenium Man” becenevet. Karaktere Goldberghez hasonlított, tehát egy veretlen, mindenkit szétromboló pankrátort személyesített meg. Chris Benoit legyőzésével US Nehézsúlyú Bajnok lesz. Természetesen Goldberggel is összekerült, aki elvette veretlenségi szériáját, és az övet is.
Később Kevin Nash félreállításával újra bezsebeli a bajnoki címet. Pár hónappal később kezdetét veszi a „New Blood” viszály, melynek következtében minden akkori bajnokot megfosztanak a címétől. Sid ezután egy időre háttérbe szorul.
2001. januárjában egy címmeccsen súlyosan megsérül, ami majdnem a karrierje végét is jelentette. Lábtörést szenvedett, és amikor megműtötték, egy 43 centi hosszú acéllemezt kellett a bal lábába beépíteni.
2004. júniusától bunyózik ismét, és azóta különféle kisebb szervezeteknél bukkan fel.Eudy házas, és van két gyermeke: Frank és Gunnar. Jelenleg Marion-ban él (Arkansas állam).

TITANTRON


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!